Over Marleen

over_mij1.jpg

Mijn naam is Marleen Arkesteijn. Ik ben botanisch analiste en bioloog. Gelijk na mijn studie ben ik begonnen met schrijven.
Na twee cursussen wetenschapsjournalistiek en een korte periode freelance werken voor onder andere het Agrarisch Dagblad kwam ik in 1988 terecht bij Oogst, een voorloper van Nieuwe Oogst. Dat was toen een kersvers gezamenlijk magazine voor de verschillende stands-organisaties in de land- en tuinbouw. Ik had de glastuinbouw onder mijn hoede. Na drie jaar kwam ik toch weer bij het Agrarisch Dagblad terecht. Deze keer als vakjournalist.

Vanaf 2000 werk ik freelance. Ik doe dit met veel plezier en passie vanuit GroenTekstbureau Arkesteijn. Veel van mijn teksten hebben een relatie tot de land- en tuinbouw. Een sector die volop in beweging is en daarom juist zo boeiend om over en voor te schrijven. Bij deze teksten lever ik vaak foto's om een totaalbeeld te kunnen scheppen.

Sinds kort leg ik me ook toe op het schrijven van levensverhalen voor anderen. Door het volgen van cursussen en vooral het schrijven zelf is dit een nieuwe specialiteit van GroenTekstbureau Arkesteijn geworden.

Mijn hobby's zijn schilderen, fotografie, wandelen, het bezoeken van tuinen en het maken van mooie reizen en reisjes. Acht jaar had ik de (eind)redactie van het boekje van Open Tuinendag Delft en maakte ik de tuinfoto's.

wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Klik hier